Обов’язки:
- готує прості страви,
- очищає та готує основні продукти харчування,
- самостійно готує фруктово-овочеву частину буфету,
- здійснює ручне та машинне миття посуду,
- гарантує, що всі запаси зберігаються відповідно до норм і при належних температурах,
- піклується про чистоту всіх робочих поверхонь на кухні.
Вимоги:
- принаймні професійно-технічна освіта в сфері громадського харчування або відповідна кваліфікація,
- не менше 6 місяців досвіду роботи в аналогічній сфері,
- добре знання словенської мови, англійська бажано
- знання всіх видів їжі,
- командна орієнтація, точність, надійність,
- відповідальність перед собою, начальством і гостем,
- добре розвинений смак і нюх,
Заробітна плата :
Базовий оклад + доплати
Графік (work hours) : 2 зміни по 8 годин
Надаємо :
– офіційне працевлаштування
– медичне страхування
Загальна інформація для потенційних працівників :
- Робочий контракт підписується мінімум на 1 рік , випробувальний термін 3 місяці
- Безкоштовне та тільки офіційне працевлаштування
- Надання виплат на житло перші 1-3 місяці
- Медичне страхування
- Виготовлення тимчасового захисту та всіх документів
- Доізд до місця роботи – за рахунок кандидата
- Підтримка під час працевлаштування та роботи
- Є україномовні координатори