Обов’язки :
- самостійне приготування та приготування страв,
- турбота про економію, якість і своєчасне приготування їжі,
- нагляд та контроль роботи буфету самообслуговування під час прийому їжі (сніданок, вечеря),
- виконання обов’язків за дорученням начальника зміни або завідувача кухні.
Вимоги :
- середня професійна освіта в сфері гостинності або відповідна кваліфікація,
- 2 роки досвіду роботи на аналогічній посаді,
- командна орієнтація,
- відповідальність перед собою, начальством і гостями,
- надійність, незалежність, мотивація до роботи, акуратність, чесність,
- добре розвинений смак і нюх,
Заробітна плата:
Базовий оклад + доплати
Графік : 1 зміна 8 годин
Надаємо :
– офіційне працевлаштування
– медичне страхування
Загальна інформація для потенційних працівників :
- Робочий контракт підписується мінімум на 1 рік , випробувальний термін 3 місяці
- Безкоштовне та тільки офіційне працевлаштування
- Надання виплат на житло перші 1-3 місяці
- Медичне страхування
- Виготовлення тимчасового захисту та всіх документів
- Доізд до місця роботи – за рахунок кандидата
- Підтримка під час працевлаштування та роботи
- Є україномовні координатори